Aan het laden…
19

Agenda trainingen

Trainingen, masterclasses en opleidingen waarvoor je je direct kunt inschrijven. Klik hier voor het aanvragen van een incompany training.

Incompany trainingen

Wil je de service van je werknemers verbeteren of de expertise verhogen van een specifieke afdeling? Dan is een een incompany training wellicht een goed idee. Bij de aanvraag bekijken we deze vraagstukken. Op basis van deze input kiezen we een passende incompany training die bijdraagt aan jouw behoefte.

Nieman Academie

Topdocenten uit de bouwsector

Bij Nieman Academie zijn we trots op de kwaliteit en expertise van onze docenten. Zij zijn professionals in de bouwsector, met relevante kennis op het gebied van duurzame bouwpraktijken en technologieën. Ze voegen een schat aan kennis en ervaring toe aan de trainingen. Met hun begeleiding en ondersteuning, leer je de vaardigheden en concepten die je nodig hebt om een echte impact te maken en je kennis naar een hoger niveau te tillen.

Bouwopleidingen op maat in kleine groepen

Onze docenten geloven dat persoonlijke aandacht en kleine klassen essentieel zijn voor een effectieve leerervaring. Onze trainingen zijn interactief en praktisch. Door deze aanpak kun je in je eigen tempo en op je eigen manier leren. Bovendien creëren onze kleine klassen ook een intieme en collaboratieve leeromgeving die je aanmoedigt om ideeën te delen en van je medecursisten te leren.

Hands-on lessen met realistische cases

Nieman Academie begrijpt het belang van hands-on leren. Al onze cursussen bevatten praktische oefeningen en realistische en zorgvuldig uitgekozen cases. We zorgen er voortdurend voor dat onze trainingen aangepast worden met de nieuwste trends en innoverende technologieën.

Samen kiezen voor een duurzame bouwsector

Wij geloven dat we door het aanbieden van uitgebreide trainingen in de bouw en duurzaamheid, kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van een meer veerkrachtige en duurzaam gebouwde omgeving voor de volgende generaties. Nieman Academie is toegewijd om jou te voorzien van de trainingen die je nodig hebt om te slagen in een duurzame en voortdurend innoverende bouwsector.

Ontdek al onze bouwopleidingen.